Arsimi dhe shoqëritë demokratike

Arsimi dhe shoqëritë demokratike

Ministria e Arsimit ka organizuar konferencën rajonale “Roli i arsimit të lartë në shoqëritë demokratike”. Ministri në detyrë, Arsim Bajrami ka thënë se gjatë mandatit të kaluar janë angazhuar për të rritur cilësinë dhe nivelin e edukimit, por ka shtuar se janë ballafaquar me probleme të shumta.

Bajrami theksoi se Qeveria e ardhshme duhet ta ketë prioritet arsimin./21Media