Oda e Hotelerisë dhe Turizmit kërkojnë lirimin e masave përndryshe do të dalin në grevë

 

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit në Kosovë kërkojnë nga institucionet e vendit që të hiqen kufizimet e ndërmarra si masë e parandalimit e përhapjes së COVID-19 përndryshe paralajmërojnë grevë dhe padi./21Media

(Përgatiti: Antigona Buqani, Kamera: Fatos Veseli)

Back to top button