Oda e Mjekëve kërkon t’i hetojnë mjekët që nuk janë pjesë e saj

Sejdiu: Do të formohet një komision për thirrje të specializimeve                                      

Oda e Mjekeve të Kosovës përmes një mbledhje ka kërkuar nga prokuroria të hetoj mjeket të cilët nuk janë pjesë e kësaj ode, dhe të cilët sipas tyre janë duke vepruar në mënyre ilegale, dhe nuk kanë të drejt të intervenojnë./21Media

Back to top button