“One Day” shfaq një ditë në Irlandën e Veriut

Nëse do t’ju duhej të shprehnit, kapnit ose reflektonit një ditë në jetën e Irlandës së Veriut, çfarë do të tregonit?
Kjo është detyra që BBC Newsline i ka vendosur vetes për një film unik që do të transmetohet gjatë programit të së hënës.
I quajtur “One Day”, ai përshkruan ritmet e jetës së Irlandës së Veriut, nga agimi deri në muzg, transmeton rtv21.tv
Filmi është vepër e rreth 50 punonjësve të BBC-së, të cilët filmuan atë që po ndodhte rreth tyre në telefona, kamera dhe drone në një ditë.
Lajmet ditore shpesh lëvizin me shpejtësi, raportojnë histori dhe zhvillime të reja që ndikojnë në jetën tuaj.
Por ajo që zbulon “One Day” është se ka shumë në ritmin e jetës suaj që ndryshon pak./21Media

Back to top button