Operacion i Policisë në Prishtinë

Policia e Kosovës në rrugën “Agim Ramadani” në Prishtinë sot ka zhvilluar një operacion. Për portalin rtv21.tv Zëdhënësi i Policisë së Kosovës, Daut Hoxha ka dhënë detaje të tjera lidhur me rastin.
Hoxha ka treguar se aty është realizuar kontroll i zakonshëm që ka të bëjë me një kundervajtje në trafik.
“Zyrtaret policor kane ndermarr veprimet e nevojshme ligjore per zbatim te ligjit. Zyrtarë policor, perfshirë edhe zyrtarë në rroba civile po punojnë me perkushtim ne zbatitimin e ligjit dhe parandalimin veprave te kunderligjshme ne pergjithesi dhe kundervajtjeve të ndryshme”, ka thënë Hoxha./21Media 

Back to top button