Abdullahu: Mirë që cështja e Kosovës u rikthye në agjendën e Uashingtonit

Abdullahu: Mirë që cështja e Kosovës u rikthye në agjendën e Uashingtonit

Delegacioni i Kosovës po qëndron në Uashington, ku do të takohet me delegacionin e Serbisë në Shtëpinë e Bardhë më 4 shtator.

Ndër njohës të rrethanave takimi vijues në Uashington po komentohet gjerësisht. Po shfaqen parashikime dhe pritshmëri të ndryshme.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Fatos VESELI)/21Media