OPINIONE: Dialogu Kosovë-Serbi!

Ukaj: Deklarata e ambasadori Hill e ndikuar nga propaganda e Vuçiqit.-Sadikaj: Kurti të jetë i kujdesshëm në raport me SHBA-në
Ndërkohë njohësit e rrethanave politike në Kosovë kanë kërkuar nga kryeministri Kurti që të jetë i kujdesshëm në raport me bashkësinë ndërkombëtare dhe në veçanti me Shtetet e Bashkuara të Amerikës.
Ata e kanë cilësuar deklaratën e ambasadorit amerikan në Beograd Kristofer Hill si të ndikuar nga propaganda e presidentit serb.(Përgatiti: Ilir Berisha
Kamera: Sahit Troshupa, Gyner Muja).
/21Media

Back to top button