OPINIONE: “Kosova po vendos kontrollin energjetik në veri”

1 min read

Vlerësime pozitive për marrëveshjen e energjisë

Marrëveshja për energjinë ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, vlerësohet pozitivisht nga njohësit e procesit të dialogut. Miratimi i udhërrëfyesit për zbatimin e marrëveshjes së vitit 2013-2015 konsiderohet se do të vendos kontrollin energjetik në veri të Kosovës.