Opinione: Si do të vazhdojë dialogu me Serbinë?

Bisedë me analistin politik Artan Muhaxhiri lidhur me dialogun, zgjedhjet e 3 prillit në Serbi, anëtarësimin e Kosovës në organizmat ndërkombëtarë
Pikërisht zgjedhjet e Serbisë të 3 prillit, ngecjet në dialogun Kosovë- Serbi, anëtarësimi i Kosovës në organizmat ndërkombëtarë dhe mundësitë për liberalizim të vizave janë disa nga çështjet që u shtruan në bashkëbisedim me njohësin e rrethanave politike, sociologun Artan Muhaxhiri. Bisedën e zhvilloi kolegia Donika Osmani-Mehmeti./21Media

Back to top button