Përsëriten thirrjet për liberalizim të vizave dhe njohje të Kosovës

Përsëriten thirrjet për liberalizim të vizave dhe njohje të Kosovës

Parlamenti Evropian në mbledhjen e djeshme përsëri u ka bërë thirrje 5 shteteve mosnjohëse të Kosovës që ta njohin atë dhe mos ta pengojnë liberalizimin e vizave. Njohësit e integrimit evropian dhe të drejtësisë, theksojnë se këto raporte janë përkrahje për Kosovën, por po hasin në vesh të shurdhër. Sipas tyre, qeveria e re duhet ta ketë prioritet integrimin evropian të vendit./21Media