Covid-19: Nga kjo e shtunë – masat e reja!

Komitetit për koordinim dhe vlerësim të situatës me pandeminë COVID-19 sot rekomandoi lehtësimin e masave kufuzuese kundër Covid-19.
U bë e ditur se ora policore do të jetë nga ora 24:00, ndërsa puna e gastronomisë do të lejohet deri në orën 23:00.
Masat e reja pritet të miratohen nesër ndërsa hyjnë në fuqi të shtunën./21Media
Përgatiti: Valmire Hoti
Kamera: Sahit Troshupa

Back to top button