Orissa Kelly, akrobatja e cila gjuan me hark me anë të këmbëve

Orissa Kelly nga Herdforshaer i Britanisë së Madhe është akrobate, dhe njëherësh gjuajtëse me hark. Por Orissa, gjuajtjen me hark e bën jo me anë të duarve, por këmbëve.

Ajo gjatë gjuajtjes qëndron me kokë poshtë, mbahet me duar, derisa me këmbë gjuan me hark.

Orissa gjatë gjuajtjes, këmbët po ashtu i ka të përfshira në flakë.

Orissa filloi të merret me gjimnastikë që në moshën tre vjeçare. Në moshën 17 vjeçare u angazhua në cirk.

Dhe kjo grua, e cila tani është 27 vjeçe, ka vizituar botën për të dëshmuar talentin e saj me gjuajtje me hark, çdo herë duke bërë publikun për vete me trukun e saj.

Orissa pika të tilla ka performuar edhe para mbretëreshës tashmë të ndjerë të Britanisë, Elizabetës II.

Me fjalë të tjera, Orissa ka performuar me hedhje me hark në çdo kontinent të botës, duke bërë kështu mbi 100 fluturime brenda vitit./21Media

Back to top button