Haziri: Është një prej vizitave më të rëndësishme

Haziri: Është një prej vizitave më të rëndësishme

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Lutfi Haziri e quan si takimin më të rëndësishëm në 15 vjetëve e fundit atë me bashkëpartiaken e tij, Vjosa Osmani, sot në komunë.

Osmani tha se ka ardhur në Gjilan, që së bashku me Hazirin ta ndaj dhimbjen për pesë anëtarët e familjes Bllaca

 

Kam ardhur sot që së bashku me Hazirin ta ndaj dhimbjen për pesà « anëtarët e familjes Bllaca. Të ofroj gjithë bashkëpunimin tim, kemi nevojë për më shumë bashkëpunim dhe raporte të sinqerta. Si kuvend të jemi afër qytetarëve kur ata përballen me sfida. Dhe zgjidhja e këtyre sfidave vjen në rast të bashkëpunimit“, tha kryeparlamentarja.