Bahtiri: Jemi duke u munduar të ruajmë ambientin

Bahtiri: Jemi duke u munduar të ruajmë ambientin

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani e shoqëruar nga deputetët, Haxhi Avdyli, Hajrullah Çeku dhe Albena Reshitaj, vizituan Komunën e Mitrovicës, ku u pritën nga kryetari Agim Bahtri, ndërsa kanë diskutuar edhe me të rinjtë e kësaj komune për çështjen e ambientit./21Media