Manifestimi qëndror i shënimit të 13 vjetorit të Pavarësisë

Manifestimi qëndror i shënimit të 13 vjetorit të Pavarësisë

Kosova sot shënon 13-vjetorin e shpalljes së pavarësisë.
Kjo ditë e shtetësisë së Kosovës u shënua me shumë aktivitete të organizuara nga institucionet e vendit ndërsa manifestimi qendror u mbajtë në kazermën “Adem Jashari” në Prishtinë.
Të pranishmëve i’u drejtuan u.d e presidentes, Vjosa Osmani, dhe kryeministri në detyrë, Avdullah Hoti.
U theksuan aspiratat e Kosovës, për t’u bërë pjesë e NATO-së dhe Bashkimit Evropian.(Teksti-Albulena NUHA, kamera- Sahit TROSHUPA)/21Media