Një zarf bombë shpërtheu në një zyrë postare të shitjes me pakicë Lidl në Neckarsulm, Baden-Württemberg në Gjermani. Dy persona u lënduan lehtë dhe një më rëndë. Të gjithë janë dërguar në spital.

Sipas një zëdhënësi të policisë, thirrja e parë emergjente në lidhje me incidentin u mor në Rötelstrasse rreth orës 2:50 pasdite. Pajisja shpërthyese me sa duket ishte në një letër ose pako. Specialistët e Zyrës së Policisë Kriminale të Shtetit janë aktualisht në vendin e ngjarjes, raporton “Spiegel”

Siç kishte raportuar më parë “Heilbronner Voice”, zona përreth selisë së ndërmarrjes ishte rrethuar. Gjithashtu u përdor një helikopter shpëtimi. Sipas policisë, 100 punonjës në administratën Lidl u evakuuan./21Media