Osmani: Synim i yni mbetet anëtarësimi në BE dhe në NATO

Begaj: Mbështesim Kosovën për anëtarësim në mekanizmat ndërkombëtarë
Kosova dhe Shqipëria do të punojnë ngusht për të avancuar rrugëtimin evropian sikurse edhe në mbrojtjen e demokracisë, paqes dhe lirisë. Kështu u zotuan Presidentët Vjosa Osmani e Bajram Begaj, pas pritjes që iu bë kreut të shtetit shqiptar në Prishtinë.(Përgatiti: Burim ZARIQI,Kamera: Gyner MUJA).em>/21Media

Back to top button