Gjatë ditës pati reduktime të rrymës

Mëngjesin e sotëm nisi orari i reduktimeve të energjisë elektrike gjashtë orë me rrymë dhe dy orë reduktime. Derisa qytetarët u shprehën të shqetësuar, opozita akuzoi pushtetin për dështim.(Përgaditi: Lirie Dibrani)./21Media

Back to top button