Pacolli me aeroplan kërkon borë për skijim

Kryetari i partisë Aleanca Kosova e Re (AKR), Behgjet Pacolli, është në kërkim të borës.
Në mënyrë që të skijojë, ai i ka hipur aeroplanit dhe ka kërkuar për shtigje me borë.
“Në kërkim të pak bore… Sot dita e dytë e vitit me temperatura pranverore. U nisem për diku në Dolomites për të kërkuar pak borë për të skijuar. Por, më duket që kësaj radhe duhet të kënaqemi me borë artificiale”, ka shkruar ai./21Media

Back to top button