Pamjet që dëshmojnë se diçka shkoi gabim në rrjetet sociale!

1 min read

Ne të gjithë përdorim internetin çdo ditë: blogje, forume, platforma për ndarjen e fotografive, lojëra sociale, aplikacione për biseda dhe të fundit, por jo më pak të rëndësishme, rrjetet sociale.

Këto të fundit kanë ndryshuar shumë mënyrën se si bashkëveprojmë me njerëzit në internet. Ndonjëherë, njerëzit postojnë gjëra qesharake në internet rastësisht ose me dashje dhe nuk kanë gjithmonë kuptim.

Më poshtë ju sjelllim disa postime dhe komente të përdoruesëve të rrjeteve sociale, të publikuara nga Bright Side, të cilat janë mjaft qesharake./21Media

A doni që unë të jem në kohë apo të jem e bukur?

26 Times Something Went Hilariously Wrong on Social Media

Gratë kalojnë 2 vjet të jetës së tyre duke aplikuar kozmetikë. Nuk është çudi që ato janë gjithmonë vonë! 

Gjyshja domate nuk duket mirë

26 Times Something Went Hilariously Wrong on Social Media

Kur nëna juaj gjurmon filma vërtet të lezetshëm

26 Times Something Went Hilariously Wrong on Social Media

Nënat + memet = shaka epike

Jo të gjithë i duan befasitë

26 Times Something Went Hilariously Wrong on Social Media

Më mirë të kërkoni një selfie herën tjetër.