Pini një “Whiskey” me Lugatin

1 min read

 

Artisti i njohur Lugati, pas një pauze të gjatë, është rikthyer me një projekt të ri muzikor të titulluar “Whiskey”.

Teksti është shkruar vite më parë nga vetë artisti Gjon Karrica (emri i tij i vërtetë), biti punuar nga XXL Music, ndërsa mikismi dhe masterizimi nga mixedbyplaki.

Për anën vizuele është përkujdesur Gerti Ibra.

Artisti nga Kosova i cili ka vite që jeton në Zvicër, ka një stil të veçantë./21Media