Publikimi: Drejtësi zgjedhore në zgjedhjet e 11 qershorit

Publikimi: Drejtësi zgjedhore në zgjedhjet e 11 qershorit

Demokracia Plus dhe Çohu prezantuan të dhënat lidhur me shpenzimet e partive politike gjatë  4 ditëve të para të fushatës zgjedhore. Sipas tyre koalicionet PDK- AAK-NISMA dhe LDK- AKR- Alternativa janë shpenzuesit më të mëdhenj gjatë kësaj fushate.

Lëvizja Vetëvendosje radhitet e fundit për nga shpenzimet për fushatë. Shpenzimet më të mëdha kanë shkuar deri më tash në lidhjet e drejtpërdrejta televizive./21Media