Panairi në mbështetje të grave në Agrobiznes mbahet më 9 dhe 10 Mars

Sot në emisionin ”Bon Bon”, që transmetohet në RTV21, kanë qenë të ftuara Danijela Çoça dhe Havushe Bunjaku të cilat kanë folur për mbështetjen e grave në Agrobiznes.
Danijela Çoça, zyrtare në ”ECOSWOMEN”, ka folur për mbështetjen që ky panair ka.

Ndërsa, Havushe Bunjaku, e cila tashmë e drejton biznesin e vet, ka theksuar se është mirë që të blihen ato produkte të agrobiznesit(produkte vendore), sepse me ato mjete fuqizohen gratë.

Panairi në Agrobiznes mbahet më 9 dhe 10 Mars, në Sheshin ”Zahir Pajaziti”, në Prishtinë./21Media

Back to top button