Azemi: Punëtorët teknikë dhe të sigurimit u diskriminuan

 Azemi: Punëtorët teknikë dhe të sigurimit u diskriminuan

 Sindikata e Sektorit Privat të Kosovës vlerëson se kompanitë private po vazhdojnë masivisht t’i largojnë nga puna punëtorët. Kjo sindikatë kritikoi edhe deputetët e Kuvendit të Kosovës për zvarritjen e votimit të projektligjit për rimëkëmbje ekonomike./21Media