Moti në Shqipëri parashikohet të jetë me kthjellime dhe vranësira

Moti në Shqipëri parashikohet të jetë me kthjellime dhe vranësira

Gjatë ditës së mërkurë, moti në Shqipëri parashikohet të jetë me kthjellime dhe vranësira në mesditë në pjesën e qendrës dhe lindjes.

Era do të jetë me drejtim Jugperëndim -Veriperëndim 1-10m/sek. Deti i forcës 4 me lartësi vale 2.0 metër.

Temperaturat parashikohen të jenë:

Vendet malore              15°/32°C

Vendet e ulta                16°/33°C

Vendet bregdetare       18°/32°C