OEK në bisedime me Qeverinë për të mbështetur financiarisht bizneset

OEK në bisedime me Qeverinë për të mbështetur financiarisht bizneset

Oda Ekonomike e Kosovës vlerëson se ekonomia e vendit është dëmtuar shumë nga pandemia dhe se shumë biznese janë në gjendje jo të mirë. Drejtues të kësaj Ode thotë se janë në bisedime me Qeverinë e Kosovës për projektimin e një mbështetje financiare për vitin 2021./21Media