Rihapet gastronomia!

Pas dymbëdhjetë ditësh sot është rihap gastronomia në Kosovë. Këto masa do të zgjasin për dy javë dhe se gjatë kësaj kohe ata do të jenë nën vëzhgim se sa po respektohen masat antoiCOVID-19./21Media

Back to top button