PDK dhe AAK këmbëngulin për tërheqjen e mjeteve nga Trusti

Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK, kërkojnë nga Qeveria që sa më shpejt të sjellë në Kuvend projektligjin për plotësimin dhe ndryshimin e Ligjit për Fondin e Kursimeve Pensionale, që do të mundësonte tërheqjen e 30 për qind të mjeteve nga Trusti. Këto dy subjekte, pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, thane se tërheqja e këtyre mjeteve është nevojë emergjente e qytetarëve. /21Media

Back to top button