Hoxhaj: Shqiptarët e Luginës të pajisen me letërnjoftimin dhe pasaportën e Kosovës

Hoxhaj: Shqiptarët e Luginës të pajisen me letërnjoftimin dhe pasaportën e Kosovës

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të PDK-së Enver Hoxhaj paraqiti disa zotime për Luginën e Preshevës.

Në konferencën për media bëri të ditur se kjo parti në listën për deputetë do t’i ketë edhe dy përfaqësues nga Lugina e Preshevës./21Media