PDK propozon heqje të TVSh-së dhe akcizës

Anëtari i kryesisë së PDK-së, Blerand Stavileci tha se kriza ekonomike po thellohet dhe qeveria nuk po iu ndihmon qytetarëve për ta tejkaluar këtë gjendje. Sipas tij, qeveria duhet marrë shembull vendet e rajonit për ta zbutur situatën./21Media

Back to top button