Projekti pritet të përfundoj brenda 2 vjetëve

Projekti pritet të përfundoj brenda 2 vjetëve

Punimet për rregullimin e sheshit në Pejë kanë filluar që nga pranvera e këtij viti dhe pritet të përfundojnë brenda 2 viteve, mirëpo sipas qytetareve punimet janë duke shkuar shumë ngadalë, ndërsa disa të tjerë vlerësojnë së Peja nuk ka pasur nevojë për investime të tillë përderisa dihet se është gjendja në lagjet e këtij qyteti./21Media