Pelosi grisi letrën e fjalimit të Trump

Pas fjalimit të Trump

Pas përfundimit të fjalimit të Presidentit të SHBA-se Donald Trump në Senatin Amerikan ku ai ka paraqitur të arriturat e tij gjatë këtij mandati. Kryetarja e dhomës Nancy Pelosi ka grisur në mënyrë dramatike kopjen e letrës së fjalimit të Donald Trump.

Në letrën e Trump përfshinte lëvdata të shpeshta për punën e tij dhe rekordit për pritjen që përshkroi si “Premtimin e Amerikës”.

Nancy Pelosi është një ndër demokratet kundërshtare më të fortë të Trumpit./21Media

Back to top button