Pensionistë, lajmërohuni në sportele!

1 min read

Pensionistët prej sot duhet të paraqiten në qendrat e punës dhe mirëqenies sociale

Pensionistët kosovarë, gjatë kohës së pandemisë Covid-19, u liruan nga paraqitja në qendrat përkatëse për të dëshmuar se janë gjallë, por prej sot ata detyrohen të paraqiten në këto qendra. Në Departamentin e pensioneve për rajonin e Prishtinës, thanë se po shqyrtojnë mundësinë që pensionistët të lajmërohen një herë në vit.( E pergaditi- Shqipe Miftari)./21Media