Pensionistët: Trajtim të dinjitetshëm!

Pensionistët organizuan një aksion simbolik para Qeverisë së Kosovës. Kërkuan rritje të pensioneve dhe trajtim të dinjitetshëm. U ankuan se pensionet e tanishme ua rëndojnë pleqërinë./21Media

Back to top button