Për Ditën e Forcës, kazerma “Adem Jashari” hap dyert për qytetarët

Ministria e Mbrojtjes dhe Forca e Sigurisë së Kosovës, me rastin e Ditës së Forcës, të dielën, më datë 27 nëntor, duke filluar  nga ora 12:00 deri në ora 15:00 do të hap dyert për qytetarët të cilët duan ta vizitojnë kazermën “Adem Jashari”.
Në këtë ditë, në Kazermën “Adem Jashari” nga ora 12:00, do të marrin pjesë edhe udhëheqësit më të lartë shtetërorë, si dhe përfaqësuesit ushtarakë e diplomatikë të vendeve partnere me mision në vendin tonë.
“Në të gjitha kazermat e FSK-së, në këtë ditë festive, para qytetarëve të pranishëm,  do të ekspozohen dhe demonstrohen aftësitë dhe kapacitetet ushtarake të FSK-së të shoqëruara edhe me aktivitete tjera. Të arriturat tona janë rezultat edhe i pasqyrimit objektiv dhe profesional nga ana juaj. Ju faleminderit për bashkëpunim dhe ju mirëpresim të festojmë së bashku”, shkruan në postimin e Ministrisë së Mbrojtjes në Facebook./21Media

Back to top button