Vetëm dje në Kosovë kanë ndodhur 66 aksidente trafiku. 24 aksidente me të lënduar dhe 42 të tjera vetëm me dëme materiale.

Në statistikat e përgjithshme të Policisë së Kosovës raportohet për arrestimin e 26 personave, ndërsa në mbajtje janë dërguar 15 të tjerë.

Kurse, dy persona siç njoftojnë nga Policia, janë dërguar në vuajte të dënimit.

Po ashtu dje, Policia e Kosovës ka shqiptuar 951 tiketa trafiku./21Media