Për një javë KEDS zë 163 konsumatorë duke vjedhur rrymën

Vetëm gjatë javës së kaluar në të gjitha distriktet dhe nën distriktet janë kryer 1993 kontrolle të konsumatorëve të energjisë elektrike, për të cilët dyshohej se po e keqpërdorin rrymën, dhe se prej tyre 163 u vërtetua se po e anashkalonin matjen e saktë të energjisë elektrike. Kështu njoftoi KEDS përmes një komunikate.
Po ashtu bëhet e ditur se planet dhe aksionet për kontrolle të keqpërdorimeve të ekipeve të Departamentit të
Humbjeve në KEDS vazhdojnë të implementohen në tërë Kosovën në baza ditore.
“Keqpërdorimi i energjisë elektrike është i papranueshëm dhe i dënueshëm. Rastet e tilla, ekipet e KEDS-it do t’i parashtrojnë për procedura të mëtutjeshme gjyqësore”, thuhet në njoftim./21Media

Back to top button