Intervenimin e bëri ekipi për Kirurgji gjenitale Rikonstruktive

Intervenimin e bëri ekipi për Kirurgji gjenitale Rikonstruktive

Një burrë 33 vjeçar u bë grua pas operacionit i cili zakonisht zgjat 4-5 orë.

Intervenimin kirurgjik e bëri ekipi për Kirurgji gjenitale Rikonstruktive në spitalin “Aci Badem Sistina” i udhëhequr nga profesor doktor Mirosllav Gjorgjeviq nga Serbia, shkruan tv21.tv

Intervenimin e kanë ndjekur drejtë për drejtë pjesëmarrësit e simpoziumit të parë për kirurgji urogjenitale të organizuar nga “Aci Badem Sistina” dhe qendra për Kirurgji Urogjenitale Rikonstruktive nga Beogradi./21Media