Për tre muaj mbi 200 ankesa për mashtrime nga bizneset

1 min read

MINT: Ankesat e qytetarëve janë të natyrave të ndryshme

Qytetarët e Kosovës përpos përballjes me çmime gjithnjë në rritje të produkteve, ata shpesh bien pre e mashtrimeve. Çmime të dyfishuara, zbritje fiktive, reklama mashtruese dhe produkte me afat te skaduar janë ndër shqetësimet e tyre. Qytetarët kërkojnë më shumë angazhim qeveritar në mbrojtje të konsumatorëve ndërsa shprehen të mllefosur për abuzimet që iu bëhen nga bizneset./21Media