Përfundon Samiti, publikohet edhe fotografia e përbashkët e liderëve

1 min read

Samiti BE-Ballkani Perëndimor, ka përfunduar në Bruksel, Në samit morën pjesë 27 liderët e vendeve të Unionit, përfshirë presidentin e Këshillit të BE-së, presidenten e Komisionit Evropian dhe gjashtë udhëheqësit e Ballkanit Perëndimor.

Pas takimit u realizua edhe një fotografi e përbashkët e pjesëmarrësve. Presidentja e Kosovës ësht në rreshtin e dytë të liderëve.

Presidenti i Këshillit të BE-së, Charles Michel, presidentja e Komisionit Evropian, Ursula von der Leyen dhe presidenti francez Emmanuel Macron, priten të iu drejtohen mediave në nëj konferencë./21Media