15 vjet nga vdekja e ish-presidentit Rugova- homazhe të shumta presidentit historik

15 vjet nga vdekja e ish-presidentit Rugova- homazhe të shumta presidentit historik

Sot u bëneen 15 vjet nga vdekja e presidenti historik të Kosovës, Ibrahim Rugova. Me këtë rast familjarë, drejtues të institucioneve dhe partive politike kanë bërë homazhe pran varrit të ish-presidenti Rugova./21Media