Përplasje për rishikimin e buxhetit (Video)

Rishikimi i buxhetit për vitin 2021, përplasi cerbalisht në Komisionin për Buxhet ndërmjet deputetit të LDK-së Avdullah Hoti dhe ministrit të Financave, Punës dhe Transfereve, Hekuran Murati. Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere me 6 vota për, 2 kundër ka miratuar përmbajtjen tekstuale të Projektligjit për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit mbi ndarjet buxhetore për Buxhetin e Kosovës për vitin 2021./21Media

Back to top button