Kuvendi: S’ka kuorum, s’ka marrëveshje ndërkombëtare (Video)

1 min read

Shkarkohet bordi Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, zgjedhën anëtaret e bordit të RTK-së nga komunitetet

Në mungesë të korunimit, Kuvendi i Kosovës ka dështuar të votoj projektligjin për ratifikimin e Marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet Ministrisë së Arsimi dhe Agjencisë Austriake për Zhvillim, votimin për marrëveshjen me Luksemburgun si dhe marrëveshjen me Bankën Botërore.
Në këtë seancë kuvendit ka shkarkuar bordin e Autoritetit Rregullativ të Hekurudhave, si dhe ka zgjedhur anëtarët e Bordit të Radio Televizionit të Kosovës nga komunitetet jo shumicë. /21Media