Bungu: Pak hasim në mirëkuptim nga institucionet

Bungu: Pak hasim në mirëkuptim nga institucionet

Infrastruktura është një ndër problemet kyçe me të cilën po përballen personat me aftësi të kufizuara.

Por, kryetarja e shoqatës “Hendifer”, Fazile Bungu në programin e mëngjesit në RTV 21 ngriti shqetësimin edhe për mosdhënien e pensionit për personat me paraplegjisë dhe tetraplegjisë. Ajo tha se pavarësisht ankesave pak hasin në mirëkuptim nga insitucionet./21Media