Personat me aftësi të kufizuara kërkojnë të drejta të barabarta

Personat me nevoja të veçanta kanë ushtruar shtatë padi ndaj institucioneve përgjegjëse, pasi ndihen të diskriminuar, ndërsa gjyqësori ka filluar shqyrtimin e vetëm njërës nga këto lendë. Ata duan trajtim dinjitoz dhe qasje të lehtë në rrugë dhe në objekte./21Media

Back to top button