Personave të verbër iu mundësohet ruajtja e fshehtësisë së votës

Përmes shabllonit në shkrim Brail do të votojnë të pavarur

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve, edhe në këto zgjedhje do t’u ofrojë mundësi personave të verbër dhe me të pamur të dobësuar që të mund të votojnë në mënyrë të pavarur dhe të ruajnë fshehtësinë e votës së tyre. Kjo u bë e ditur gjatë takimit që Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka, pati me kryetarin e Shoqatës së të Verbërve të Kosovës, Bujar Kadriu./21Media

 

Back to top button