Daka: Janë larguar nga listat rreth 70 mijë persona

Intervistë me Kryetaren e Komisionit Qëndror Zgjedhor, Valdete Daken

Kryetarja e KQZ-së Valdete Daka tha se janë shumë afër përfundimit të punëve për të qenë gati në ditën e zgjedhjeve. Tha se akreditimi i vëzhguesve po vazhdon ndërsa sa i përket pastrimit te listave, sipas saj, janë larguar rreth 70 mije persona të vdekur dhe të tjerë pa te drejte vote!/21Media

Back to top button