“Pestova” ka shtuar numrin e punëtorëve gjatë pandemisë

“Pestova” ka shtuar numrin e punëtorëve gjatë pandemisë


Përkundër që Pandemia ka goditur rëndë ekonominë e vendit disa kompani ia kanë dalë ta menaxhojnë situatën dhe mos të shkurtojnë venet e punës.
Një ndër to është edhe kompania Pestova  e cila ia doli që t’i paguajë punëtorët edhe pa ndihmën e qeverisë. Madje edhe të shtojë numrin e punëtorëve të rinj.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera -Lulzim FANA  )./21Media