Petkoviq: Votime nën kamera, Serbët donin të merrnin pjesë në ndryshimin e pushtetit të rremë

Drejtori i zyrës për Kosovë, në qeverinë serbe, Petar Petkoviq, është ankuar se sot në veri nuk pati zgjedhje demokratike.

Atë e ka penguar siç specifikon në X, procesi normal zgjedhor i vëzhguar dhe me tabela në gjuhën shqipe, madje sipas tij, zgjedhje të tilla nuk ka parë as Këshilli i Evropës.

”Imazhi i “demokracisë” së Kurtit është referendumi i rrejshëm i sotëm! Votimi nën kamera me tuba të gjata, përballë tabelave zgjedhore shqiptare, me kuti të zbrazëta dhe rrugë të zbrazëta në veri – as Këshilli i Evropës nuk ka parë zgjedhje të tilla! Serbët donin të merrnin pjesë në ndryshimin e pushtetit të rremë, por nuk deshën të merrnin pjesë në farsë! Uniteti serb është pengesa më e madhe ndaj mizorisë së Kurtit!”.

Back to top button