Pezullohet greva në shëndetësi

Por përpara se të jepte dorëheqje, ministri Latifi arriti një marrëveshje me Federatën Sindikale të Shëndetësisë për pezullimin e protestës së mjekëve dhe infermierëve. Pezullimi u bë deri në përmbushjen e kërkesave të sindikalistëve./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button